Plazan keskustelut etusivu
» Rekisteröidy käyttäjäksi
» Unohditko tunnuksesi?
Mene takaisin   Plaza keskustelut – Plaza > Ellit > Ihmissuhteet > Seksi
Keskustelujen ohjeet

Vastaa viestiin
 
Työkalut Hae ketjusta
06.08.07, 23:08   #1 (linkki)
koko keho treenari
(Vierailija)
 
Viestejä: n/a
Peniksen treenaus aivan yhtä järkevää kuin kropan treenaus

"Penispumpulla saa 2-3 senttiä pituutta lisää, mutta se ei ole pysyvää"

Tavallisen tyhmää tekstiä. Eikös ne kaikki keinot parantaa menekkiä ihmissuhdemarkkinoilla, eli pitkälti seksuaalisesti ole aivan yhtä pysymättömiä? Treenaat ja hankit kiinteämmän ja lihaksikkaamman kropan jotta olisit omasta ja toisten mielestä komeampi tai kauniimpi, ja kun jätät treenit ja ruokavalion pois niin aika nopeasti palaat entiselleen vähemmän haluttavaksi, pääosin omasta mielestä. Lähes kaikki keinot hankkia lisää toisten huomiota tai parempaa itsetuntoa joka pitkälti liittyy seksuaalisuuteen ovat aivan yhtä keinotekoisia kuin peniksen kehittäminen penispumpulla.

Lähes jokainen hoikka, kaunis, lihaksikas tai muuten hyvännäköinen kroppa joudutaan nykyään hankkimaan täysin keinotekoisesti treenaamalla ja syömällä määrätynlaisesti. Hyvin harva saa hankittua pelkällä työllä ihannevartalon. Ilman keinotekoista treeniä ja ruuasta kieltäytymistä lähes jokainen meistä nykytyössä olisi ylipainoinen ja toisten silmissä vähemmän seksikäs.

Miksi siis peniksen treenaus penispumpulla koetaan jotenkin turhamaiseksi kun lähes jokainen jollakin tavalla treenaa ja rajoittaa ravintomielihalujaan sen takia että olisi omasta ja toisten mielestä seksikäs? Ja ihmisillä treenaus ja ruuan tarkkailu on nimenomaan suureksi osaksi juuri sitä että oltaisiin omasta ja toisten mielestä paremman näköisiä, eli seksuaalisesti haluttavampia.

Samalla tavalla myös turhamaisena pidetty peniksen treenaus vaikkapa penispumpulla antaa väliaikaisia tuloksia jotka kohottavat erityisesti omaa seksuaalisuuden tunnetta ja toisten seksuaalista palautetta.

  Vastaa viestiin
08.08.07, 09:52   #2 (linkki)
X_
(Vierailija)
 
Viestejä: n/a
Joo kymmenen minuuttia päivässä peniksen treeniin ei ole kenellekään liikaa.
  Vastaa viestiin
08.08.07, 13:35   #3 (linkki)
Eiköhän
(Vierailija)
 
Viestejä: n/a
näiden kehittäjien olisi syytä ensin treenata yläpäätään?
  Vastaa viestiin
08.08.07, 17:50   #4 (linkki)
no joo..
(Vierailija)
 
Viestejä: n/a
Yhtä paljon kuin muunkin kropan kehittäjien, yhtä keinotekoista.
  Vastaa viestiin