Plazan keskustelut etusivu
» Rekisteröidy käyttäjäksi
» Unohditko tunnuksesi?
Mene takaisin   Plaza keskustelut – Plaza > Ellit > Joulu > Joululahjavinkit
Keskustelujen ohjeet

Vastaa viestiin
 
Työkalut Hae ketjusta
19.12.06, 14:59   #1 (linkki)
Henna-Riikka
(Vierailija)
 
Viestejä: n/a
APUA! Lahja 30-vuotiaalle naiselle

Heipä hei!

Paniikki tässä tulee... Haluaisin asiallisia ehdotuksianne kolmekymppisen naisen lahjaksi. Tilanne on sikäli hankala, että lahja on "pakko" ostaa tuntematta ko. henkilöä sen paremmin. Ihan lahjakorttia tai rahaa tai suklaata tai kukkia en kuitenkaan haluaisi viedä, kirja-, kosmetiikka- tai vaatemausta taas en tiedä tuon taivaallista! AUTTAKAA :)
  Vastaa viestiin
19.12.06, 15:33   #2 (linkki)
ehdotus
(Vierailija)
 
Viestejä: n/a
Miten olisi joku erikoiskahvi tai -tee? Tai jotain ylellistä suklaata suklaa/karkkikaupasta?
  Vastaa viestiin
19.12.06, 15:41   #3 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 11/2006
Viestejä: 1089
Unicef-muki tai jotain muuta "hyväntekeväisyyskamaa". Sellaisessa on aina tyyliä.
  Vastaa viestiin
19.12.06, 18:31   #4 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 11/2006
Viestejä: 267
joku kaunis astia (kulho,vati,maljakko), tyylikäs torkkupeitto, käsintehtyä suklaata irtomyynnistä ja kuohuva juhlapullo, saunaan pellavalaudeliina, kaunis kehys antiikkiliikkeestä, hopeinen korurasia...
  Vastaa viestiin
20.12.06, 09:26   #5 (linkki)
tuulevi
(Vierailija)
 
Viestejä: n/a
Täällä yksi 30-vuotias, joka ottaisi mielellään lahjaksi vaikka kylpy-/saunatuotteita (saunatuoksuja, saunahunajaa, laudeliina, kylpyvaahtoa, pyyhe, yms). Esim. Bodyshopin valmiit lahjapakkaukset ovat mielestäni kivoja ja helppoja lahjoja. Herkut kelpaisivat myös, mutta ei mielellään (palkkä) suklaa. Esimerkiksi erikoiskahvi ja vähän hyvää suklaata tai teetä ja hunajaa tai hyvä punaviini ja kynttilöitä... Ilahtuisin suunnattomasri myös esimerkiksi (itseneulotuista?) villasukista, huopaisista aamutossuista, lämpimistä lapasista tai kaulahuivista, kasvisruoka- tai taidekirjasta, torkkupeitosta, leffalipuista ja pienestä irtokarkkipussista, kerästä herkullisen väristä lankaa ja langalle sopivista puikoista...
  Vastaa viestiin
20.12.06, 09:27   #6 (linkki)
tuulevi
(Vierailija)
 
Viestejä: n/a
Anteeksi kiireisen joululahjahaaveilijan kirjoitusvirheet.
  Vastaa viestiin
20.12.06, 10:14   #7 (linkki)
hieman yli 30 v
(Vierailija)
 
Viestejä: n/a
Olisikohan tässä tapauksessa, kun et tunne ihmistä, se lahjakortti kuitenkin turvallisin ratkaisu?

Me ihmiset kun olemme niin erilaisia... Esimerkiksi ellei "lahjottavalla" ole omaa saunaa, ei hän ehkä ilahdu saunatuotteista, eivätkä kaikki suomalaiset sauno lainkaan. Muutenkaan en haluaisi kosmetiikkaa tms. lahjaksi sellaiselta, joka ei tiedä, mitä tuotteita käytän, sillä minulla on atooppinen, herkkä iho. Suklaata en syö lainkaan ja hunajalle olen allerginen.

Tuosta viimeisestä "esimerkkilistasta" minä ilahtuisin kahvista, teestä, punaviinistä, kynttilöistä, villasukista ja leffalipuista, mutta lapaset ja peitot ostan mieluummin itse, irtokarkit jäisivät syömättä ja langasta ja puikoista en ymmärtäisi tuon taivaallista ;-) Tällä mielipiteellä en siis millään muotoa pyri väheksymään Tuulevin toiveita, halusin vain tuoda esiin, että me kolmekymppisetkin olemme niin erilaisia :-)

Eli tosiaan "tuntemattomalle" on todella vaikea ostaa lahjaa, kun ei tiedä hänen makuaan. Lahjakortti voi olla vaikkapa koruliikkeeseen (sikäli kun lahjottava koruja käyttää) tai vaikkapa Stockalle, josta riittää valinnanvaraa.
  Vastaa viestiin
20.12.06, 11:05   #8 (linkki)
Henna-Riikka
(Vierailija)
 
Viestejä: n/a
Ihania ideoita, kiitos :) Yritän pohtia ehdotuksienne avulla tuota lahjaa, pari päivää on onneksi vielä aikaa!
  Vastaa viestiin