Plazan keskustelut etusivu
» Rekisteröidy käyttäjäksi
» Unohditko tunnuksesi?
Mene takaisin   Plaza keskustelut – Plaza > Ellit > Kristallipallo > Unien tulkinta
Keskustelujen ohjeet

Vastaa viestiin
 
Työkalut Hae ketjusta
01.07.11, 14:29   #1 (linkki)
mit..?
(Vierailija)
 
Viestejä: n/a
Toistuvat unet samasta henkilöstä

Ihmettelenpä tässä, että miksi ihmeessä olen alkanut nähdä toistuvasti unta (nyt jo kolmas kerta parin viikon sisällä) yhdestä ihmisestä.
Kyse on miespuolisesta henkilöstä, johon en ole ollut sen kummemmin yhteydessä vuosiin (oli aikoinaan mieheni kaveri). Näen häntä kyllä edelleen ohimennen harvakseltaan, kun asutaan samalla kylällä, mutta en ole ajatellut häntä sen kummemmin aikoihin.
On huomattavasti vanhempikin kuin minä, jo eläkeiässä ja luisunut vuosien varrella hieman alkoholisoituneeksi.
Nyt hän on sitten yhtäkkiä näköjään vallannut uneni ja unet on vieläpä aika romanttissävytteisiä, mistähän tämäkin sitten johtuu?

Yhdestä toisestakin kyläläisestä kyllä näin tässä yhtenä yönä aika villin unen ja hassua, että tämä henkilö sitten soittikin (eipä juuri muuten normaalisti soittele) seuraavana päivänä ja pyysi yhtä työpalvelusta...
  Vastaa viestiin
14.07.11, 21:54   #2 (linkki)
mtäihmettä
(Vierailija)
 
Viestejä: n/a
Romanttissävytteiset unet kertovat usein työasioista. Pieni flirtti merkitsee haasteita, mitä villimpää meininkiä sitä hankalampaa tiedossa.

Miehen alkoholisoitunut kaveri voi edustaa sinua itseäsi – uppoudutko liikaa työasioihin koti- ja/tai tunne-elämän kustannuksella ? Korkea ikä kielii pitkästä kokemuksesta.

Se toinen uni enteili osuvasti tulevaa , noin juuri ne tulevat uniin. Olisi mielenkiintoista tietää mitä unessa tapahtui / ja mitä sitten sen työn kanssa tapahtui ?
  Vastaa viestiin