Plazan keskustelut etusivu
» Rekisteröidy käyttäjäksi
» Unohditko tunnuksesi?
Mene takaisin   Plaza keskustelut – Plaza > Ellit > Muoti ja kauneus > Sensuelli
Keskustelujen ohjeet

Vastaa viestiin
 
Työkalut Hae ketjusta
28.10.05, 15:22   #1 (linkki)
maria
(Vierailija)
 
Viestejä: n/a
monivärjäys

Hei!Kävin vasta kampaamossa ja ilmeisesti meil ei synkannu ja en saanut sitä mitä halusin..tai en osannut ilmaista itseäni kyllin selvästi;( no joka tapauksessa kampaaja värjäsi blondin päält ja alta tummemmat ja haluaisin sen monivärjäyksen mut kampaamoon en nyt lähiaikoina mene,eikä oo rahaakaan,jotenka kysyisinkin teilt neuvoja et jos itse laittaisin tähän päälle vähän raitoja tummempii tai sit sen monivärjäyksen,siit on ny 2 viikkoo ku kävin kampaajalla..ootteko laittaneet monivärjäyksellä ja mimmosii kokemuksii ja mikä olisi vaaleisiin hiuksiin hyvä vähä tummempi sävy raitoina??kestovärinä??
  Vastaa viestiin
28.10.05, 15:43   #2 (linkki)
hmmhp
(Vierailija)
 
Viestejä: n/a
Re: monivärjäys

eli siis niiku hä?
  Vastaa viestiin
28.10.05, 15:50   #3 (linkki)
no hä
(Vierailija)
 
Viestejä: n/a
Re: monivärjäys

nii selvää suomenkieltä;)mikä olisi hyvä raitaväri blondattuihin hiuksiin?tai sit monivärjäyksellä millasii kokemuksii??
  Vastaa viestiin
28.10.05, 16:47   #4 (linkki)
puuh
(Vierailija)
 
Viestejä: n/a
Re: monivärjäys

Anteeksi, mut miks pitää kirjoittaa tollasta puhekieltä, josta on tosi vaikea hahmottaa pointtia? Mä en ainakaan tajunnu höläsen pöläystä tosta ap:n viestistä. Enkä muuten ole toi nimimerkki ""no hä"" .
  Vastaa viestiin
28.10.05, 16:59   #5 (linkki)
(Vierailija)
 
Viestejä: n/a
Re: monivärjäys

Voi anteeksi kun en kirjoittanut kaunolla kun se sinua niin vaivasi. Aina on joitain tiukkapipoja,mutta sallittakoon se sinulle!Halusin vain tietää monivärjäyksestä,mutta en ainakaan sinun kanssasi viitsi enää edes vaivautua kommunikoimaan..Ehkä sinulla ei ole parempaa tekemistä,kun katsoa kielioppivirheitä no hasta la vista baby!!
  Vastaa viestiin
28.10.05, 17:05   #6 (linkki)
perdita
(Vierailija)
 
Viestejä: n/a
hä:lle

Ei tarvitse kirjoittaa kaunolla eikä edes laittaa kaikkia pilkkuja ja isoja alkukirjaimia paikoilleen, kunhan jollain lailla jäsentää tekstinsä ja käyttää _edes_ välilyöntejä. Jos et laita pisteen ja/ tai pilkun perään välilyöntiä, on se sama kuin kirjoittaisitkaikenputkeeneikäsellaistaolekovinkiv alukea vai mitä?

Tulevaisuuttasikin ajatellen, suosittelen, että opettelet alkeelliset tekstin tuottamiseen liittyvät säännöt. Saisit ehkä viestisi helpommin perille ja mahdollisesti vastauksen kysymykseesi. Ei ole kuulijan/ lukijan vika, jos et osaa selkeästi ja ymmärrettävästi ilmaista itseäsi.

Kuten huomaat, tekstiä on huomattavasti helpompi lukea ja ymmärtää, kun sanojen lisäksi myös kappaleet on erotettu toisistaan.

Ei se sen vaikeampaa pitäisi olla.
  Vastaa viestiin
28.10.05, 18:03   #7 (linkki)
pipsa
(Vierailija)
 
Viestejä: n/a
Re: hä:lle

Olisi kyllä mukava auttaa, mutta tekstisi on tosiaankin hyvin vaikea lukuista.
  Vastaa viestiin
28.10.05, 18:15   #8 (linkki)
Sari
(Vierailija)
 
Viestejä: n/a
Re: monivärjäys

Mä en tosiaankaan ymmärrä mistä tuo kumma muoti on
tänne tulle. Mikäli oikein ymmärsin niin sulle on vaalennettu
hiusten päällysosa ja alimmaiset hiukset on tummat. Olen nähnyt tälläisiä kaksivärisiä hiuksia nyt alkusyksystä alkaen
hyvin paljon ja vaikka kuinka hiusmuotilentiä olen seurannut
ei niissä tälläisiä ole tullut vastaan. Värierokin päällimmäisten ja alimmaisten hiusten välillä saattaa olla
monta astetta. Siis tasaisesti vaalennettu iso osa päällimmäisistä hiuksista melko blondiksi ja alimmaiset tummanruskeaksi ellein lähes mustaksi värjätty. Tosi rumaa.
  Vastaa viestiin
28.10.05, 22:24   #9 (linkki)
Minä vaan
(Vierailija)
 
Viestejä: n/a
Re: monivärjäys

Ai mun mielestä taas kahdella värillä värjäys näyttää hyvältä :-) Jos siis sävyt vaan sopii hyvin yhteen...

Itsellä oli pari vuotta sitten alta punaset ja päältä vaaleat. Siitä sitten siirryin pikasen ruskean vaiheen kautta kokonaan punaseen ja siitä vaaleden raitojen kautta taas vaaleaan :-)

Ja nyt syksyn tullen taas himottaisi se punainen, jos vaikka kokeilis taas alle ensin punaista...

Ja alkuperäselle, sun teksti oli tosiaan ""hieman"" epäselvä... Haluat monivärjäyksen, mutta sinulle sellainen jo on (alta tummat päältä vaaleat) Mitä siis kaipaat? Oliko väärän sävynen vaalea/tumma? Jompaa kumpaa väriä liikaa?
Selkeytäs ongelmaasi/kysymystäsi hieman niin ehkä joku osaa auttaa.

Niin ja kaunoa ei kyllä täällä voi kirjottaa, kaunohan on sitä kirjoitustyyliä mitkä koulussa opetellaan _kynällä_ kirjoittamaan...
  Vastaa viestiin
29.10.05, 13:15   #10 (linkki)
Kampaaja
(Vierailija)
 
Viestejä: n/a
Re: monivärjäys

Halusitko hiuksiisi moniväriraidat (koko päähän tai päälliosaan) niin että hiukset on raidoitettu useammalla sävyllä? Jos et ole lopputulokseen tyytyväinen, kannattaa soittaa kampaamoon jossa kävit ja sanoa että lopputulos ei ollut sellainen kun halusit. Kampaamo on velvollinen tekemään hiuksistasi sellaiset kun halusit (korjaamaan värjäyksen) veloituksetta! Se kuuluu maksaneena asiakkaana oikeuksiisi!
  Vastaa viestiin


29.10.05, 13:17   #11 (linkki)
kampaaja
(Vierailija)
 
Viestejä: n/a
Re: monivärjäys

Niin soita heti koska reklamaatioaika on 2 viikkoa!
  Vastaa viestiin
30.10.05, 20:37   #12 (linkki)
muttamutta
(Vierailija)
 
Viestejä: n/a
Re: monivärjäys

Jos alkuperäisen tapa selvittää haluamaansa on ollut jotakuinkin hänen kirjoittamansa viestin tyylistä, en yhtään ihmettele, jos kampaaja on ymmärtänyt asian eri lailla.

Tarkoitatko, alkuperäinen kysyjä, sitä, että olisit halunnut sellaisia monivärisiä raitoja ts. hiuksiin pohjaväri ja päälle usemamman värisiä raitoja?

Kysytkö nyt onko kenelläkään kokemusta kaupasta ostettavista väripaketeista, jossa laitetaan ensin pohjaväri ja sen päälle samasta pakkauksesta toisella värillä tehosteraitoja?

Puhut vaan monivärjäyksestä, mutta sehän voi tarkoittaa monta eri asiaa, ellet sitä selkeämmin selvennä. Se mitä sinulle tehtiin on myös monivärjäys, käytettiinhän siinä useampaa kuin yhtä väriä.
  Vastaa viestiin
30.10.05, 20:54   #13 (linkki)
Liisa
(Vierailija)
 
Viestejä: n/a
Re: monivärjäys

Mäkin luin alkuperäisen tekstin moneen kertaan enkä kyllä oikeen ottanut selkoa mitä hän oikein haluaa. Ei ihme että kampaaja ei ole ymmärtänyt sinua.

Siis sinullahan on jo monivärjäys, jos on kahdella värillä värjätty. Mitä sä oikein haluaisit? Haluaisitko vaan vetäistä koko päähän sellaisen markettivärin, joka värjää pohjan jollain tietyllä sävyllä ja sitten päälle tehdään raitoja? Vai haluaisitko vain laittaa raitoja siihen vaaleaan osaan tukkaasi? Vai haluaisitko värjätä jollain muulla värillä isomman osan tukastasi?

Mielestäni jos haluat tukkaasi jotenkin muuttaa kannattaa joko:

mennä takaisin samalle kampaajalle ja sanoa että tää ei ollu ihan sitä mitä mä halusin. Hän varmaan tekee sinulle listahintaa halvemmalla raidat tms.

tai sitten ostaa kaupasta raitapakkaus ja tehdä vain muutama vähän tummempi raita ihan päällimmäisiin hiuksiin. Koko tukkaa ei kyllä kannata alkaa heti värjäämään eikä kannata laittaa kovin huomattavia raitoja jo valmiiksi useammalla värillä värjättyyn tukkaan ettei tule liian kirjava.

mielestäni tukkasi kuulostaa kuitenkin ihan kivalle, joten josko antaisit olla ja seuraavalla kerralla selittäisit kampaajalle tarkemmin mitä haluat. Olkoon tämä nykyinen vähän vaihtelua siihen tyyliin mikä sulla normaalisti olisi :) Hommaa vaikka pikkujouluihin uusi tukka tai sitten vuodenvaihteeseen.
  Vastaa viestiin
31.10.05, 13:23   #14 (linkki)
?
(Vierailija)
 
Viestejä: n/a
Re: monivärjäys

Laitoit kampaajalla monivärjäyksen. Nyt haluat taas monivärjäyksen laittaa kotona?
  Vastaa viestiin