Plazan keskustelut etusivu
» Rekisteröidy käyttäjäksi
» Unohditko tunnuksesi?
Mene takaisin   Plaza keskustelut – Plaza > Ellit > Ruoka.fi > Keittiössä
Keskustelujen ohjeet

Vastaa viestiin
 
Työkalut Hae ketjusta
19.10.06, 08:58   #1 (linkki)
 
Käyttäjän sarlot avatari
 
Rekisteröitynyt: 10/2006
Sijainti: pohjois-pohjaamaalla
Viestejä: 1603
toscakakun kuorrute

Huomenta, ajattelin leipoa toscakakkua ja nyt kysyisinkin oletteko korvanneet mantelilastuja pähkinä rouheella. Itse en niin välittäisi mantelista ja minulla on sellainen mielikuva, että olisin joskus syönyt ko.kakkua muullakin kuorutteella, kun manteli.
  Vastaa viestiin
19.10.06, 09:01   #2 (linkki)
Foodie-lady Espoosta
 
Rekisteröitynyt: 06/2006
Viestejä: 1009
Olen tehnyt kuorrutuksen sekä pähkinärouheella että isoilla kauralastuilla. Hyvin onnistui :)
  Vastaa viestiin
19.10.06, 09:20   #3 (linkki)
 
Käyttäjän sarlot avatari
 
Rekisteröitynyt: 10/2006
Sijainti: pohjois-pohjaamaalla
Viestejä: 1603
Kiitos eevuska!

Taidan tehdä pähkinä rouheella. Pitääkin tehdä sitä pellillinen, niin saa pakasteeseen osan.
  Vastaa viestiin
19.10.06, 10:36   #4 (linkki)
täti54
(Vierailija)
 
Viestejä: n/a
kuorrute

Toscakakun perinteisen mantelikuorrutuksen voi mukaella käyttämällä mantelin sijasta kookoshiutaleita. Oikein maukas juttu !
  Vastaa viestiin
19.10.06, 12:46   #5 (linkki)
Leipuri
(Vierailija)
 
Viestejä: n/a
Ei se enää ole toscakakku jos laitetaan esim. kokosta. Se on silloin kokoskakku. Muuten saattaa olla kyllä hyvää, mutta nimi on eri.
  Vastaa viestiin