Plazan keskustelut etusivu
» Rekisteröidy käyttäjäksi
» Unohditko tunnuksesi?
Mene takaisin   Plaza keskustelut – Plaza > Ellit > Ruoka.fi > Omat ruokaohjeet
Keskustelujen ohjeet

Vastaa viestiin
 
Työkalut Hae ketjusta
23.01.08, 19:54   #1 (linkki)
HH =)
(Vierailija)
 
Viestejä: n/a
Hans Välimäen uusi ravintola Hkissä, mielipiteitä???!!!!

Heissan Ellit!
Olen tulossa huomenna Hkiin ja ajateltiin et voitas mennä katsastamaan
Hans Välimäen uusi ravintola Mannerheimintiellä, La Société du Cochon.
Onkos kuka käynyt ja jos niin mitä tykkäsit, ruuasta, tunnelmasta, yms???
Laittakaa kommentteja tulemaan ja jos mahdollista niin kiitos nopeasti!!!
Huomenissa ollaan jo tulon päällä....=)
Kiitos teille Ellit!!!
  Vastaa viestiin
23.01.08, 21:54   #2 (linkki)
Höh
(Vierailija)
 
Viestejä: n/a
Kävin ennen joulua syömässä tuolla, ei oikein vakuuttanut. Palvelu oli aivan loistavaa, mutta itse ravintolatila jotenkin meluinen. Kun ruokailijoita oli samassa pöydässä useita, pystyi keskustelemaan vain yhden henkilön kanssa kerraan, siis joko vieressä tai vastapäätä istuvan. Muut eivät kuulleet mitä sanoi taustamelun takia.

Söin kalaa jollain kasvislisukkeella, eikä ruoka ollut kummoista. yhtä hyvää kalaruokaa saisin itsekin aikaiseksi. Hintatasosta en osaa sanoa mitään (suhteessa ruokaan siis) kun en ollut omalla rahalla syömässä eikä siis mitään käsitystä mitä ruoka maksoi. Jälkiruuat olivat todella hyviä. Ja viinisuositukset asiantuntevia.

Kävin myös lounaalla siinä cafessa. Lounassalaatti oli mainio, annos runsas ja maukas. Palvelu pelasi siellä myös. Eikä meteli-kumma kyllä-ollut kahvilassa ollenkaan niin paha kuin ravintolassa. Hieman ärsytti itse ravintoloitsija, joka patsasteli ympäri kahvilaa vähän väliä kiinnittämättä asiakkaisiin mitään huomiota. Tai edes hymyilemättä...

Mutta suosittelisin kyllä jotain muuta ravintolaa tämän kokemukseni perusteella. Muutkaan seurueemme jäsenet eivät olleet kovin vakuuttuneita. Mutta ehkä teillä on parempi kokemus, yhden kerran perusteella on ehkä vähän huono sanoa...
  Vastaa viestiin
24.01.08, 08:46   #3 (linkki)
sanita
(Vierailija)
 
Viestejä: n/a
Tuo paikka on ilmeisesti tyyliin "asiakas sisään ja nopeasti ulos"-reseptillä tehty eli asiakkaita saadaan mahdollisimman paljon ja kassa kilisee! Ei se mikään viihtymispaikka ole.
Kokeilla kannattaa lounasaikaan kunnon ravintolaa eli esim. Kampin keskuksessa olevaa Minos-raintolaa tai sitten Knossosta, joka on Hietalahden kauppahallissa. Hyvät ja kohtuuhintaiset lounaat.
  Vastaa viestiin
24.01.08, 09:09   #4 (linkki)
Kokemuksia
(Vierailija)
 
Viestejä: n/a
Kävin myös enne joulua. Palvelu oli kyllä ystävällistä, mutta ei kovin ammattitaitoista, aikamoista sählinkiä. Seurueessamme oli kuusi ihmistä, eikä kukaan kehunut omaa annostaan. Osassa ruoista oli älyttömästi suolaa, osa taas ei masitunut oikeastaan millekään. Laskua sai odottaa todella kauan, ja kun sen saimme, se oli virheellinen. En tiedä, oliko kyse vielä alkukankeudesta vai mistä, mutta meidän seurueemme ainakin päätti, että toiste emme ko. paikkaan mene.
  Vastaa viestiin
24.01.08, 09:36   #5 (linkki)
ei kokemuksia
(Vierailija)
 
Viestejä: n/a
En ole itse paikassa käynyt, mutta luin jostain lehdestä (olisko ollut hesarin nyt-liite) arvostelun paikasta ja siinä ei kehut komeillut. Vastaavia kokemuksia mitä täälläkin on esitetty, oli siinäkin toimittajalla ystävineen ruokailusta, että palvelu ok, ruoka vähemmän ok.
  Vastaa viestiin
24.01.08, 09:36   #6 (linkki)
sanita
(Vierailija)
 
Viestejä: n/a
Kun seuraa jonkun vuoden helsingin ravintolaelämää, huomaa että uusia syntyy ja samoja kuolee aika tihein väliajoin. Välimäen yritys on samaa kastia , oletan. Siinä ei ole edes tavoiteta mitään ns. hyvää ravintolaa...luin jostain, se on vain keskustassa oleva syöttölä. Mutta palvelu pitäsi olla nopeata kuitenkin.
  Vastaa viestiin