Plaza keskustelut – Plaza

Plaza keskustelut – Plaza (http://keskustelu.plaza.fi/)
-   Klinikalla (http://keskustelu.plaza.fi/ellit/liikunta-ja-terveys/klinikalla/)
-   -   verisuonen katkeaminen (http://keskustelu.plaza.fi/ellit/liikunta-ja-terveys/klinikalla/1765099/verisuonen-katkeaminen/)

kipuileva 25.02.09 18:06

verisuonen katkeaminen
 
Miltä se tuntuu,näyttää ja kauanko kipu kestää? Tiedän että esim silmästä katkennut verisuoni näyttää aika pahalta,mutta ei ole kipeä. Mutta entäpä jalkapohjasta?

asdfjkasdflkajsdfjkl 26.02.09 11:32

Mulla katkesi sormesta
 
Mulla katkesi etusormen sisältä, tai niin ainakin lääkäri sanoi. Ihan yhtäkkiä sormeni kipeytyi ja turposi, enkä pystynyt taittamaan sormea. Mitään mustelmaa tai muuta ei näkynyt, ehkä hieman punoitti. Menin työpaikkalääkärille ihmettelemään asiaa ja hän sanoi että kaikkein suurimmalla todennäköisyydella sormen sisältä on katkennut verisuoni, ja turvotus ja kipu menee ohi parissa päivässä. Näin siinä sitten kävikin.

Kuulemma jos on korkea verenpaine voi verisuonet katkeilla helpommin. Mulla ainakin tuo tilanne sattui yhtäaikaa sen kanssa, kun lentokentällä sain tiedon paluulentoni peruuntumisesta. Varmasti sillä hetkellä verenpaine nousi, joten liekö se sitten aiheuttanut verisuonen katkeamisen. :)

Mutta siitä sen tosiaan tietää, että on turvotusta ja kipua. Toki turvotusta ja kipua voi liittyä muihinkin tilanteisiin kuin verisuonen katkeamiseen,

arvelua 26.02.09 19:12

Minulla on katkennut muutaman kerran verisuoni sormista ja luultavasti jalkapohjastakin. Äkillinen pistävä kipu, jalassa ei mitään huomattavaa mutta sormessa mustui kipupaikka.
En mennyt lääkäriin, kipu ei kestänyt kauan. Sisareni sanoi sen olevan verisuonen katkemisen. Minulla ei ole korkea verenpaine, syytä en siis tiedä varmasti.

KIPA 43 15.05.09 14:17

VERISUONEN KATKEAMINEN
 
HEI!!MINULLA KATKESI PIKKURILLISTÄ VERISUONI KESKIVIIKKONA JA EDELLEEN KIPEÄ JA MUSTA...aika usein katkeilee mut ei näin pahasti kuin nyt...ei ole kyllä verenpainetta aineskaan ...voisiko joku neuvoa mistä johtuu...???ei mukavaa tehdä töitä sormet mustana...


Kaikki ajat ovat GMT +3. Kello on nyt 07:20.