Plazan keskustelut etusivu
» Rekisteröidy käyttäjäksi
» Unohditko tunnuksesi?
Matkalaukku etusivu
Mene takaisin   Plaza keskustelut – Plaza > Matkalaukku > Omatoimimatkat > Yleistä omatoimimatkoista
Keskustelujen ohjeet

Vastaa viestiin
 
Työkalut Hae ketjusta
06.04.08, 13:30   #1 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 04/2007
Viestejä: 11
Comojärvi

Hei!

Kertoka kokemuksia Comojärven Comosta! Aion viipyä sielä pari päivää heinäkuun puolivälissä. Kulkeeko sieltä laivoja muihin kyliin? Entä itse Como? Maisemat? Ravintolat?
  Vastaa viestiin
07.04.08, 11:10   #2 (linkki)
LP
 
Rekisteröitynyt: 06/2006
Viestejä: 319
Teimme viimeksi Milanon-matkalla päiväretken Como-järvelle. Järvialue jyrkkäseinäisine vuorineen ja luksushuviloineen oli kyllä kaunista katseltavaa, mutta Comon kaupunki itsessään ei tehnyt minuun erityistä vaikutusta. Ihan ok, mutta aikamoinen liikenne ja jotenkin ahdasta... Laivoja sieltä kyllä lähti muihin kyliin, itsekin matkustimme sellaisella Bellagioon saakka.
  Vastaa viestiin
28.04.08, 21:39   #3 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 03/2008
Viestejä: 24
Como-järven tuntumassa

Kaunista seutua. Olin siellä vain maastossa. Laivoja kulkee varmaankin aika laajasti. Niillä seuduilla nähtävää riittää. Jos olet yleensä kiinostunut siitä alueesta, niin blogistani www.vaelluksillasielljatll.blogspot.com löydät tarinan vaellukseltani Como-järven länsiosan vuorilla.
  Vastaa viestiin
30.01.09, 10:37   #4 (linkki)
Comossa ollut
(Vierailija)
 
Viestejä: n/a
Como on mukava, ei mikään iso, kaupunki. Olimme siellä kolme vuotta sitten, Monzan FI kisojen ajan majoittuneena. Keskustan kiertää melko nopeasti, kuten yleensä, vanha hieno kirkko ihan keskustan keskellä. Ruokapaikkoja illalla ihan mukavasti, pöytäkin järjestyi ilman ennakkovarausta. Pikkasen häiritsi se yleinen italialainen "ystävällisyys" , ruokakaupan kassa ei tervehtinyt, läiskäsi vaihtorahat tiskille, kahvilanpitäjä alkoi häätää meidät tyhjästä paikastaan, kun emme heti osanneet sanoa mitä tilata. Ja ystävällistä hymyä sai kyllä houkutella monen asiakaspalvelijan kasvoille. Vähän tylyä, hämmentävää. Olisiko liian moni käynyt ko kaupungissa. Viime kesänä näytti olleen kovat tulvat, järvi oli noussut rantabulevaardin yli. Voisin kaikesta huolimatta mennä joskus uudestaan, kaunis paikka.
  Vastaa viestiin