Plazan keskustelut etusivu
» Rekisteröidy käyttäjäksi
» Unohditko tunnuksesi?
Mene takaisin   Plazan keskustelut – Plaza > Ellit > Muoti ja kauneus > Muotifriikit
Plazan keskustelualusta on uudistunut - katso ohjeet

Kirjoita viesti
 
Työkalut Hae ketjusta
10.08.12, 11:27   #1 (linkki)
Kysyjä
(Vierailija)
 
Viestejä: n/a
Ovatko aitoja laukkuja?

Prada | STREET-A-STYLE.COM

Hei erityisesti laukkufriikit!

Ovatko tuon sivuston kauppaamat laukut aitoja? Mitä mieltä olette?

Kiitos mielipiteistä!
  Vastaa viestiin
10.08.12, 12:28   #2 (linkki)
Emmma
(Vierailija)
 
Viestejä: n/a
Oikeita emäfeikkejä! En ymmärrä mitenkään että miten ihmeessä joku voi edes luulla noita aidoiksi?
Ehkä sellainen joka ei ole eläissään yhtään aitoa merkkilaukkuja nähnyt?

Jos tuollainen jää tulliin niin laittoman piraatin maahantuonnista rapsahtaa aika mukavat sakot, tiedoksi vaan sekin.

PS. Hyvä keino tunnistaa feikkisivustot, on se että mm. Chanelin laukkuja ei myydä netissä, Vuittonin laukkuja myydään vain louisvuitton.com-nettisivuston kautta ja siellä vain tietyissä maissa (mm. Ranska, Saksa, USA, UK). Eli jos joku nettikauppa tarjoaa näitä muuna kuin vintagena eli käytettynä niin kaupan tunnistaa feikkejä myyväksi.
  Vastaa viestiin
10.08.12, 12:34   #3 (linkki)
Eikö tämä hälyytä?
(Vierailija)
 
Viestejä: n/a
katsokaa vaikka

Sivustolla väitetään niiden tuotteiden olevan aitoja, silti yrityksestä ei ole mitään tietoja saatavilla kuten VAT-tunnisteita, osoitteita (kuten palautusosoitteita) vaan pelkät meiliosoitteet, ilmoittavat vain ottavansa vastaan Visakortteja eikä muuta. Eli hyvin outo tapaus.
  Vastaa viestiin
10.08.12, 12:34   #4 (linkki)
Ap.
(Vierailija)
 
Viestejä: n/a
Sivusto on kuitenkin Denverissä ja esim. Burberryn tämän kauden laukkuja myydään jenkkiläisittäin ihan järkevin alennuksin. Jenkeissähän season salet ovat ihan eri luokkaa kuin täällä Suomelassa.

Hmmm. Ollako vai eikö olla?
  Vastaa viestiin
10.08.12, 12:37   #5 (linkki)
Epäilijä.
(Vierailija)
 
Viestejä: n/a
Virallisilla nettikaupoilla on ainakin korttisopimukset kansainvälisten pankkien kanssa, eli näissä tapauksissa heillä kävisi kaikki kansainväliset maksukortit kuten Visa, MasterCard, Amex ja Diners ainakin.

Mistä tiedät ettei tuo ole joku valesivusto joka kerää vain asiakkaiden Visa-korttitietoja, ja esimerkiksi muutaman päivän kuluttua sitä ei enää edes ole netissä?
  Vastaa viestiin
10.08.12, 12:38   #6 (linkki)
Ap.
(Vierailija)
 
Viestejä: n/a
Nyt älyän, että se on feikkisivu! Aamulla siellä ei ollut LV:n laukkuja, nytpä on. Ihan outoa... :/
  Vastaa viestiin
10.08.12, 12:50   #7 (linkki)
hirveitä tuommoiset!
(Vierailija)
 
Viestejä: n/a
Ahaa.
Eikä siellä enää näkynyt mitään tietoa että yritys olisi Denverissäkään.....

Ystävätär tilasi kerran asialliselta vaikuttavalta sivustolta jotain pientä, ja siinä piti olla Verified by Visa eli turvallinen maksutapa, mutta maksuvaiheessa verkkopankkivarmennusta ei tullutkaan, ja hoksasi sen vasta myöhemmin. Eli olivat vaan "varastaneet" sen logon jostakin sivustolleen!
No, tavaraa odotellessa pankista otettiin yhteyttä että hänen korttitietonsa oli vuotanut ja kortti tullaan sulkemaan. Joku oli ehtinyt ostella hänen nimissään lentolippuja Jenkkeihin, koko perheelle nähtävästi, kun Visalaskulle ehtinyt tulla muutama tonni ylimääräistä. Hän pystyi todistamaan että oli ollut Suomessa tuolloin, joten ei joutunut korvaamaan mitään.
  Vastaa viestiin
Kirjoita viesti

Tagit
Tyhjä


>Työkalut Hae ketjusta
>
Hae ketjusta:

Laajennettu haku