Sossukirjoittajien ahdistus ja piina

Viestiketju osiossa 'Kotimaa' , käynnistäjänä Maaniherra, 20.08.2008.

 1. Maaniherra Well-Known Member

  liittynyt:
  26.06.2006
  Viestejä:
  3 163
  Saadut tykkäykset:
  1 746
  Hauskaa lukea miten tämän keskustelupalstan sossupuolustajat kituu ja koittaa kääntää politiikkakeskustelua toisarvoisiin asioihin kun politiikasta puhumen tuo sossuilijoilla vaan lisää itkua ja hammasten kiristystä, parempi alkaa jauhaa kirjoitusvirheistä tai muusta asiaan täysin kuulumattomasta epäolennaisuudesta, tämä tapahan ei ole millään muotoa uuttaa.

  änen ylhäisyytensä presidentti SDP on todettu erittäin puolueelliseksi jäsenkirjafanaatikoksi jolle demokraattisten päätösten kunnioittaminen onkin tuntematon käsite,hänen ylhäisyytensä myös valikoi mihin tilaisuuksiin hän saapuu täysin ja puolueellisesti ja on tämän itse myös myöntänyt, ei kai tullut mieleen luvatessan kunnioittaa demokraattisia päätöksiä että sossumafia ei olekaan automaatti hallituksessa jolloin tämä ärimmäisyyksiin viety puolueellisuus ei olisi koskaan paljastunut kaikessa karmeudessaan.
  Vasemmistoliitto taas vääntää väkisin Venäjän mukaan kaikkeen mihin se ei kuulu eikä haluakkaan puhua Stubbin erinomaisesta kyvystä toimia "ison karhun" kanssa hyvin ja paljon rohkeammin kun kukaan vasuri ikinä.

  On myös huvittavaa muistella SDP:n Heinäluoman öykkäröintiä vaalikampanjan aikana ja tätä vastakkainasettelun äärimmäisyyksin viemistä SAK:n rahoittamilla mainiksilla jolla haluttiin taata katkeruus ja kateus ja SDP:lle vallan jatkuvuus.

  Julkishallinnossa ja kunallisessa politiikassa on viitteitä demarien tavasta sanella asiat varsinkin pienemmillä teollisuuspaikkakunnilla, tähänkin ollaan erittäin tympääntyneitä.

  Mihin se möykkääminen siitä vaalirahoituksesta loppui ??? harmi sinällään.

  Ei voi muuta sanoa kun tosta on enää huono jatkaa uskottavalla linjalla
   
 2. Tarkkailija Well-Known Member

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  21 170
  Saadut tykkäykset:
  80
  Tuo alustus ei oikein ollut mielestäni kovinkaan tasokas. Mutta otsikko herätti ajatuksia.

  Täällä todella muutamista kirjoittajista aistii sen ahdistuksen ja piinan.
  Sekin on nähtävissä että mitkä asiat tai ketkä kirjoittajat herättävät ahdistusta.

  Itselleni kävi silloin kokeilunimimerkki heh heh. (vierailija):n aikoihin niin että ahdistuneet ja piinatut loivat lukuisia nimimerkkejä, jotka olivat mahdollisimman samannäköisiä kuin omani ja pyrkivät sitten hämämään muita.
  Samahan tapahtui myös tämän Tarkkailija nimen kohdalla. Ulkomaanosastolla niitä tupsahtelee koko ajan ja jokunen hyvin samankaltainen rekisteröitiinkin.

  Ja sitten on tietysti Ansku, siinä vasta sellainen nimi, joka herätti intohimoja, ahdistusta ja piinaa, unohtamatta muutamien vanhusten rintaan syttynyttä roihua.
   
 3. äärikapitalisti Active Member

  liittynyt:
  06.12.2007
  Viestejä:
  7 148
  Saadut tykkäykset:
  19
  milloin on kokoomus ykkönen ja milloin joku enemmän oikealla oleva. Kokoomushallituksen aikana on tapahtunut paljon ikävää tavallisen purjehtijan ja ok-talo asujan kannalta, esim purjeveneiden rekisteröintipakko ja rakennuslain tiukentuminen ilmastomuutoksen varjolla. Viime talvena esim maapallon keskilämpötila oli kylmempi kuin aiempina vuosina.

  Eipähän omaisuus ole suojattu perustuslain mukaisesti, kun verotuksella satoja tuhansia ok-taloja pakotetaan siirtymään pellettiin tai maalämpöön, samaan aikaan teollisuus kuluttaa puolet sähköstä, yksityiset vain neljäsosan.
   
 4. Mies maalta New Member

  liittynyt:
  22.06.2006
  Viestejä:
  4 414
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ompa teillä kapitalisteilla ankeaa.
   
 5. äärikapitalisti Active Member

  liittynyt:
  06.12.2007
  Viestejä:
  7 148
  Saadut tykkäykset:
  19
  Sosialistin mielenlaatu on erittäin kiero, koska edes perustuslakia eivät he kunnioita.


   
 6. Karjuaho New Member

  liittynyt:
  28.06.2006
  Viestejä:
  4 831
  Saadut tykkäykset:
  2
  Hyvin alustit. Siinähän se seisoi. Näin kävi tässä Kassallekin, kun haukuin Halosta. Hän kysyi kuka Halonen. No sattuuhan sitä.
   
 7. Kassakaappiporvari

  liittynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  14 116
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ai...se säätäjä, joka säätää aatteellisille, sitäkö tarkoitit, joka on politiikan uskovaisten jumala ?
   
 8. Mies maalta New Member

  liittynyt:
  22.06.2006
  Viestejä:
  4 414
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tottakai perustuslakia kunnioitetaan, mehän olemme sen laatineetkin.
   
 9. Kassakaappiporvari

  liittynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  14 116
  Saadut tykkäykset:
  0

  http://keskustelu.plaza.fi/ajassa/keskustelu/t1725929
   
 10. Karjuaho New Member

  liittynyt:
  28.06.2006
  Viestejä:
  4 831
  Saadut tykkäykset:
  2
  En tunne miestä, sano Arkko Jeesusta. Samaa mäkin voin sanoa sekä jessestä että jumalasta. Muuten suotta otin esiin tuon säätää- verbin. Mua ärsyttää sen nykykäyttö. Todella. En itse käytä sitä jokapäiväisessä kielessäni. Tuli nyt vain mieleen pistää se juttuun, mikä sinänsä oli minulle virhe.
   

Jaa tämä sivu